Avocatul Elenei Udrea: E posibil să cerem amânarea ședinței Comisiei Juridice

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea a declarat, miercuri, că există posibilitatea cererii de amânare a ședinței Comisiei Juridice din Camera Deputaților în care se discută o nouă solicitare DNA de arestare preventivă pe numele Elenei Udrea, având în vedere că fostul ministru se află încă la audierile care vizează denunțul acesteia împotriva generalului SRI Florian Coldea, potrivit B1.ro.

Marius Striblea a precizat că procurorii DNA i-au interzis Elenei Udrea să ia legătura cu Dorin Cocoș, Dinu Pescariu sau alți inculpați în acest dosar.

„Dânsa nu are voie să ia legătura cu domnul Cocoș, cu domnul Pescariu sau alți inculpați (…) În cazul arestului la domiciliu, în situația în care curtea în care dna Udrea locuiește este a dânsei, o va putea folosi, însă dacă aceasta este comună, cel mai probabil nu va avea voie să o folosească.
Urmează acum să ceară aprobare de la procurori pentru a veni în Parlament. Doamna Udrea e încă la DNA. Are voie să își apere poziția în Parlament, dacă procurorii aprobă cererea, însă nu are voie să facă trimitere directă la cauza în care este cercetată”, a declarat Striblea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.