Liderul socialiştilor de la Chişinău: Putin este un politician exemplu pentru mine

Vladimir Putin este idolul președintelui socialiștilor. Igor Dodon spune că liderul de la Kremlin este un politician exemplu, acesta fiind un „statalist și un patriot puternic”, transmite UNIMEDIA.

„Pentru mine Vladimir Putin este un model de politician. Deoarece este un statalist și un patriot puternic, a făcut regulă în țara sa, interesele poporului său stau în capul mesei, ei fiind mai presus decât orice. Putin nu se lasă bătut și șantajat de nimeni, este un lider care ar fi un model pentru mine”, a menționat Dodon în cadrul emisiunii Ochiul Public de la Noroc TV.
Totodată, acesta a mai punctat și faptul că relațiile dintre formațiunea pe care o conduce și Federația Rusă sunt destul de bune.

„Confirm, noi socialiști avem relații destul de bune în Federația Rusă, la nivel destul de înalt, conducerea de vârf a Federației Ruse. Acest lucru demonstrează încă odată că socialiștii pot rezolva acele probleme care sunt pe agenda bilaterală moldo-rusă, și cu exporturile, și cu migranții și altele”, a mai adăugat deputatul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.