Nedumerirea lui Cioloș legată de grațiere

Fostul premier Dacian Cioloș a criticat pe Facebook votul din Comisia Juridică privind grațierea faptelor de corupție, întrebând în același timp: „Dacă liderii majorității parlamentare, ai guvernului nu susțin aceste modificări, care mai e sensul acestui joc?”

„Unii par să aibă o plăcere sadică în a se juca din nou cu nervii românilor care vor să privească spre viitor și sunt trași din când în când de mânecă de cei care par să aibă dificultăți în a se desprinde de trecut.
Un Parlament care se respectă și care-și respectă alegătorii, ar trebui să dovedească maturitatea și înțelepciunea de a transmite un mesaj clar privind modelul de societate pe care îl dorește pentru România.
Dacă liderii majorității parlamentare, ai guvernului nu susțin aceste modificări, care mai e sensul acestui joc?”, a fost mesajul lui Cioloș.

Premierul Sorin Grindeanu și președintele PSD Liviu Dragnea au anunțat miercuri că nu susțin grațierea faptelor de corupție votate în Comisia Juridică chiar de către parlamentarii partidului din care fac parte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.