Ciolacu, poze de colecţie! S-a dus la meci

S-a dus şi pentru partida cu Slovacia. Premierul Marcel Ciolacu a postat, miercuri, pe Facebook, mai multe fotografii din Germania, unde va urmări, din tribune, meciul echipei naţionale de fotbal cu Slovacia.

Ciolacu s-a fotografiat cu suporteri români şi a îmbrăcat un tricou în culorile naţionalei, cu numele său pe spate şi cu numărul 12. El le-a transmis un mesaj fotbaliştilor din echipa naţională: ”Succes, băieţi! Astăzi ne calificăm!”, a scris pe Facebook Ciolacu.
El a fost prezent şi la meciul România-Ucraina de pe Allianz Arena, în München.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. Ha, ha! O veste bună! Dac’ ș’ strategu’ “egaluriluor” ‘i în tribună insamnă că avem calificaria asigurată…

  2. Dan Negru intra la rupere! Trece mingea, de dar nu trece jucătorul! Ai,n-au ningea,tragi la poarta! Trăiască gaura covrigului! Cu cât e mai mare cu atât românii sunt mai fericiți!

  3. Ciolak ai grija, Grupul de la cluuuj pica ,bidon bideu pica ,natoul o ia in freza. Haloo,se surpa șandramaua veți fi strânși toți,nu de actuala justiție. Se termina. Daca nu se termina Romania a doua Argentina . Mai pupați mult tzuhausu khazar.

  4. 9.95 la admitere la liceul „Sf. Sava” Bucale și apoi la sparanghel! Trăiască neamul lui Ciolacu cu bacul Braila-Smardan(de Tulcea) care „se scufundaseu”!

  5. De fapt au fost doi gemeni siamezi, lipiti la nivelul capului (cei doi din imagine). Iar chirurgul, la operatia facuta cind erau mici de tot, a ales varianta raminerii creierului la cel din stinga, cel din dreapta raminind in contrapartida mai solid, capabil sa care pusti si chiar un arab in spate … (ps : intreb si eu ca proasta satului : Marcelinho isi plateste singur „biletul” la toate aceste deplasari de navetist, hotel, avion, papa, etc sau s-a naravit la obiceiul javrei de la Cotroceni, totul platit de contribuabil ?)

  6. Normal ca n0a mers pe banii lui ! In loc sa stea sa mai dea bacalaureatul o data a mers sa-l vada lumea . Un semidoct cu aere de telectual !

  7. Ba,gata ! GATA ! Pana,aici.Pai,eu am inteles cand s-a dus nea Marcel la Munchen,dar acum l-a luat si pe fra’su,ma ? Cum care,ma ? Pe nea Ciolacu ! Pai,n-ati vazut in poza de mai sus ? Cum ? Auzi ca si pe ala tot pe banii fraierilor.Dar important e ca a ramas asa cum a stabilit SuperBET.Da.Ii intrase lui un pic la 1-0 morcovu’ cu frunze,iepure,cotetul iepurelui,vanator,etc,dar i-a batut lui Ianis obrazu,ca deh,l-o pus in reclama,ma,si normal ca Ianis a luat masuri si ce sa mai zici,daca nu,HAI ROMANIA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.