(VIDEO) El este studentul care și-a incendiat profesorul

Nemulțumit de nota mică primită la un examen, un student de 22 de ani și-a incendiat profesorul. Incidentul a avut loc la o facultate din Constanța.

L-a stropit cu spirt pe profesor în sala de clasă, apoi i-a dat foc

„A ieşit din sală, a ţinut uşa tocmai ca profesorul să fie cât mai rău vătămat. Din fericire, lichidul nu a ajuns în zona feţei pentru că s-ar fi produs dezastru. Domnul profesor şi-a stins, imediat după ce studentul a fugit, micul incendiu pornit la baza piciorului”, a spus Alexandru Bobe, prorectorul Universității Ovidius Constanța.

Profesorul s-a ales cu arsură la picior, dar este în afara oricărui pericol.

„El venise pregătit pentru gestul acesta. Şi-a dat seama că nu poate promova şi a vrut să se răzbune. Vom propune exmatricularea fără drept de înmatriculare a studentului respectiv”, a mai declarat a spus Alexandru Bobe.

Ce spune Poliția

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Profesorul a suferit răni la un picior
Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă. Acesta ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului”, anunță IPJ Constanța.

Studentul a reușit să fugă, dar a fost prins o oră mai târziu la sediul firmei unde lucrează ca specialist în IT.

A început să înjure după ce a fost prins.

Studentul: „Ia s******** p*** mă!”
Reporter: „Nu îți e rușine sa vorbești așa?”
De unde ai luat spirtul?”
Studentul: „De la mă-ta de acasă!”
Reporter: „Asta e educația ta?”
Studentul: „Da, asta e!”

VIDEO Studentul, prins

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

21 de Comentarii

  1. Profesori bătuți, atacați cu cuțitul, ironizați sau scuipați , până acum .Nea studentu’ a trecut la următorul nivel … România educată începe să,, producă ” .

  2. Asta-i” Rominia educata” ! Si mai ies si vocifereaza (elevii, tot ei) ca nu le convine…..Tociti-va coatele pe banci si invatati ca sa fiti- macar umbra profesorilor.In occident nu mai avea dreptul sa se inscrie la un institut de invatamint, plus ca era deja incatusat si predat la institutia ” Beciul Domnesc” !

  3. Elevii refuza sala de detentie ajung direct studenti de pushcarie cu profesorul national Iohannis director pa pushcaria educata

  4. Nu cumva o fi fost odrasla covrigarului Ciolacu….Ca astia ai lui Ciolacu sunt mari doritori de ….studii.Tac.su invata si acum pentru….bacalaureat.

  5. @Bursucul: nu mai învață nimeni, prietene, poate doar studențaşii veniți de pe la țară cu posibilități mai subțiri… Acum şmecherii cumpără examenele şi diplomele la fel. Iar după absolvire îi găseşte tăticul un loc călduț de consilier la o multinațională ca să aibă bani de club şi de benzina la Lamborghini-ul primit cadou de ziua lui.

  6. Facea parte din noul trend la moda acum in invatamant: Scoala Altfel.
    Acum nu ne mai trebuie doar Politie si Jandarmi la poarta scolilor, ne trebuie si pompieri de serviciu in universitati……[Rumburak]

  7. Ce a facut studentul este incalificabil. Dar o nelamurire exista: dom profesor, la 70 ani nu era inca pensionar. Profesorii care isi fac treba abia asteapta sa iasa la pensie, ceilalti nu.
    In alta ordine de idei, Romania educata nu a reusit pentru ca profesorii nu o vor educata. Iohannis a vrut dar nu a stiut acest amanunt (a se vedea deciziile CCR privind educatia)

  8. Am dat odată peste un inginer de instalații pe nou, care mi se lăuda râzând discret că n-a citit o carte în viața lui, că doar nu-i prost să-si piardă vremea cu nimicuri.A pornit la final, zâmbind satisfacut o pompa care guița amarnic a cavitație. Mi-a zis că nu e unsă.I-am spus că motorul are rulmenți și e nou.A plecat îngrijorat și n-a mai venit.Am montat un variator de turație pe ea și m-am întrebat dacă și-a citit măcar cursurile sau dacă înțelege ce citește.Și nu e singurul de genul ăsta peste care am dat.

  9. sunt foarte ”liberi”, observati si tanarul agresor cat de ”frumos” raspunde…Daca lucreaza la o firma de IT inseamna ca are niste abilitati, avea nevoie de o diploma ”frumoasa” cu note mari pt a lucra in strainatate. Cunosc un tanar talentat, dar care nu s-a adaptat mediului academic sau altfel spus nu s-a descurcat la matematica, asa ca a plecat fara o ”calificare” si se descurca de multi ani aprox. zece ani.
    Intr-un fel ii compatimesc, nu-i usor la patron si nici nu=i sigur ca pot pastra mult timp locul de munca. Insa si in alte timpuri in Bucale elevii aveau tupeu…ceea ce in provincie nu se intampla, nu-m amintesc sa fi avut un coleg care sa raspunda obraznic unui profesor…alte vremuri…

  10. @copiii de azi…meseria este într-adevăr că șahul.Ca s-o știi, trebuie s-o practici.Dar bazele ei sunt matematice și/sau logice ori pentru asta sunt profesori.Daca ai unul, trebuie să-l respecți.Ori și respectul se practică. Daca nu-l practici, meseria ta e egală cu zero pentru că devii incompatibil cu colegii tăi cere te vor exclude.Smardoi de rețea e o rasă care n-are căutare.

  11. @ e greu sa ajungi student- orice prost care are bani ajunge student. Mai nou si fara bac la ” huniversitatile” particulare. Plus ca la ” Ovidius” se practica si IFR -invatamint cu frecventa redusa si de la distanta.Reiterez ce am spus ieri si am fost cenzurat . Daca ar trai autorul ” Tristelor si Ponticelor” , vazindu-si numele facut de ocara , ar muri a doua oara. Probabil ca cenzorul(ii), nu-i asa doamnelor MCD, IR, LV , etc , au urmat si ei ” cursurile ” IFR ????Sau se practica cenzura de tip Tapalaga&Pantazzi si la Coti ?

  12. Tot ce pot sa observ este ca nu se cumpara examene chiar asa usor, ar fi cumparat examenul daca era posibil, bani avea , lucra.E greu sa lucrezi si sa si inveti, in anumite cazuri imposibil sa reusesti sa faci ambele bine.

  13. Dincolo de incidentul in sine, pustiul poate fi si amuzant.
    Acum cu dosarul la sertar va fi santajabil multa vreme, eventual va fi cooptat in „structuri”, hai ca-ti amanam dosarul dar lucreaza si tu putin pe gratis. Etc.

  14. @Domni etc…pentru orice serviciu secret, tipi care nu-și țin autocontrolul sunt „expendables”, adică de unica folosință.În structuri, tipii cu fitilul scurt nu fac carieră.Mulți, pentru că nu mai apucă.E util, însa, la thurnbergeală, ßi, eventual, la curcubei.Ăia sunt nervoși și când râd.

  15. Cred ca in urma oricarui examen ar trebui sa ramana,civilizat, cu semnatura de ambele parti,subiectele, rezolvarile, nota si baremul ,totul in cel mai obiectiv mod posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.